22 Kasım 2014 Cumartesi

Seafight - Online Korsanlık Oyunu-



Karayip Korsanları Oyunu





         Seafight Bigpoint tarafından geliştirlimiş, online korsanlık ve gemi savaşı oyunudur. Browser tabanlı çıkan ilk oyunlardan birisi diyebiliriz. Web tabanlı oyunlara karşı çıkarılmış, oyuncuyu direkt olarak oyunun içine koyan bir sistemi vardır. Seafight, şimdiye kadar çıkarılmış en iyi browser korsan oyunu diyebiliriz. Düşman gemilerle savaşma, canavar avlama, çeşitli kurgusal görevler yapma, hazine avlama gibi pek çok oynayış tipini barındırır. Tarih ile pek bir ilgisi olmasa da, gemi tasarımları ve çeşitliliği oldukça başarılıdır. Şimdi de dikkate değer birkaç özelliğini sıralayalım :

Karayip korsanları oyunu


    -POZİTİF-


+ Oyunun kalitesinden ve başarısından kaynaklı olarak her an çevrimiçi olan binlerce oyuncusu bulunuyor.


+ Oyun gayet akıcı, bazı web tabanlı oyunlarda olan "şimdi ne yapmam lazım ?" gibi durumlarda kalmıyorsunuz, mutlaka yapacak birşeyler çıkıyor.


+Oyunda gayet mantıklı olarak filo sistemi var. Birlik kurup birlikte savaşa girebiliyorsunuz.


+Oyun gerçekten detaylı, yelkenler, ayrı ayrı mürettebat çeşitleri, gemi gövdesi, top lambaları, gülleler hatta yediğiniz yemeğe kadar ve aşçısına kadar oyun detaylandırmış, başta gereksiz gibi duran bu durum sonradan oyuna ciddi anlamda zevk vermeye başlıyor.


+ Oyunda geminizin güçlü olması kadar uyguladığınız strateji de önem taşıyor.


+ Oyun detaylarından dolayı insana gerçekten korsanlık ruhunu yaşatırıyor. Eğer biraz bile bir ilginiz varsa gemilere ve korsanlara, oyuna bağımlı olmanız içten bile değil.


+ Oyunu her açtığımızda gördüğümüz geliştirmeler bizleri etkilemiyor değil, sürekli bir şeylerin yenilenmesi ve yeni özelliklerin gelmesi oyunun hala güncelliğini koruduğunun bir işareti.

+ Oyun diğer browser oyunlardan farklı olarak özel günlere event ekliyorlar, yani örneğin cadılar bayramında extra kampanyalar, oun içi süslemeler, hediyeler vs. ekleniyor.

karayip korsanları oyunu




Oyunun pozitif yönleri genel olarak böyle, oyunda ayrıca market tarzı yerlerde satılan şeylerin seviyeli olmasıda sizleri sevindirir mi üzer mi bilemeyiz, zira en üst seviyeli şeyleri almak için oyuna para yatırmanız şart...bu konuya da aşağıdan devam edeceğiz :


-NEGATİF-


- Oyunda gelişmek için ciddi bir zaman ve emek vermek gerekiyor.

- Oyun sırasında yeni açılan pencere ile normal oyunun sitesi arasında güçlü bir bağlantı olmasına rağmen 2 pencereyle uğraşmak bazen sinirleri bozabiliyor.

- Oyuna üste bahsettiğimiz "gerçek para" yatırma kısımı gerçekten abartı olmuş. Neredeyse her malzemeye,mürettebata parayı karıştırmışlar.Tabi ki almasanızda olur ancak alan kişileri sizden bir adım öne geçirmesi oyundaki adalet sistemini biraz kurcalıyor.

- Oyun pek de kota dostu değil.Kotalı arkadaşların oyunu belirli sınırlarda oynamasını tavsiye ediyoruz.

- Oyunda karakter ticaretin başlaması da üzücü bir durum. Parayla hesap satın almak yerine oyunda zayıftan güçlüye dönüşümünün keyfini çıkarmanızı diliyoruz.

karayip korsanları oyunu


                   Gözüktüğü üzer oyunun iyi yönleri kadar kötü yönleri de var, ancak bunlar tabi ki kişiden kişiye değişebiliyor. Her ne olursa olsun Seafight oynanılabilir bir oyun; oyundan keyif alacağınızın arkadaşlarınızla iyi vakit geçireceğinizin garantisini verebiliriz.







karayip korsanları oyunu


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder