20 Kasım 2014 Perşembe

Omerta -Web Tabanlı Online Mafya Oyunu-

Baraframca-Omerta Online Game, Online oyun
Barafranca

                  Zamana karşı direnen ve popüleritesini kaybetmeyen browser oyunlarından birisi de Omerta. Oyunun çok eski olması bizi kendinden uzaklaştırmadı, aksine daha da ilgimizi çekti çünkü oyun var olduğundan itibaren oyuncularının isteklerini ve taleplerini dikkate almasıyla ün yaptı. Zira oyunun versiyonunun kapatılıp kapatılmayacağı dahi oyunculara anketler aracılığıyla yöneltilip fikirleri alınıyor. Oyun bu özelliğiyle çoktan kalbimizi kazanmıştı ancak oyunun bazı orjinal yanları onu diğer mafya oyunlarından ayırıyor.Şimdi pozitif ve negatif yönleriyle oyunu detaylı olarak inceleyelim :


-POZİTİF-

+ Oyun bize her an bir heyecan yaratarak sıkılmamızı engelliyor. Böylece de iyi bir oyun için güzel grafiklere gerek olmadığını bize ispatlıyor

+Level sistemi uygulaması var Omerta'da. Level atladıkça yeni özelliklerin açılması ve daha heyecanlı işlerin bizi beklemesi oyunun ayırt edici bir tadı.

+Oyunda sıcak bir ortamın olması bizi oyuna o kadar bağlıyor ki sabahlara kadar sohbet ederek oynayacağınızın garantisini verebilirim. Sürekli bir online kitlesinin olması yalnız kalmamamızı sağlıyor.

+ Oyundaki birlik sistemi ( Aile ) oyunda özelliği değişmeyen sayılı şeylerden bazıları. Aile savaşları belki de o güne kadar olan birikimlerinizi ortaya koyacağınız an ya da her şeyinizi kaybedebileceğiniz an.

+ Basit grafiklerin olması içeriği çok dolu olan bu oyunu oldukça kolay oynanabilir bir hale getiriyor.

+ Oyunu sürekli oynayan bir kitlenin yanında yeni gelen kişilerinde olması oyunda mirc sistemini zorunlu hale getirmiş. Kanal kanal sohbet edebildiğimiz bu programda oyunla ilgili takıldığınız herşeyi sorabilir, ailelerin kanallarında ise hep birlikte toplanıp sohbet edebilirsiniz.


omerta
Omerta- Web tabanlı Mafya Oyunu

             Oyunun göze çarpar özellikleri bu şekilde. Tabi ki eksi yönlerini de anlatmadan geçemeyeceğiz.


-NEGATİF-

- Aşırı bağımlılık oluşturabilir. Bunu 8-9 yıl oynayan oyunculara bakarak görebiliriz.

-Oyunda tıklama limiti oyunun zevkini bazen kaçırmıyor değil. Belirli bir limite kadar oyunda sayfa açma hakkımız var, bunu kaldırmak için de ücret ödememiz gerekiyor. Bu da oyunun bizim gözümüzde ciddi bir problemi.

-Oyunun bir kurgusu var ancak oyunun içeriği bu kurguyu pek yansıtmıyor gibi. Oyun daha çok kendi senaryosunu kendisi yazıyor.

- Oyunun versiyonlarının süresi değişkenlik gösteriyor ancak bazı versiyonlar çabuk bitmesinden dolayı emeklerinizin boşa gittiğini düşünebilirsiniz bazen.

            - Oyunda hayatta kalmak için ciddi bir emek gerekiyor, oyunu oynayıpta gerçek            hayattan                               soyutlanan birçok kişi var.


      
omerta
Omerta- Browser Oyunu



           Oyunda diğer oyunlarda karşılaşamayacağımız pekçok özellik var. Ama bizi şaşırtan bazı kötü yanlarıda bu şekilde yok değil. Tabi ki oyunu diğer mafya browser oyunlarıyla karşılaştırmamak gerek. Tek rakipleri kendisi diyebiliriz. Omerta içinizdeki mafya ruhunu dışınıza yansıtmanın bir yolu diyebiliriz. Kalitesi ve kalıcılığıda tartışılmaz gibi gözüküyor. 
barafranca
Omerta


                                            OYUN SİTESİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder